mandag 5. desember 2011

Hvordan skal jeg tolke dette!?

Horoskop for Skytten Uke 49:


Du må ikke være redd for å ta kontakt med mennesker som kan hjelpe deg i dine bestrebelser på å nå toppen av din karriere. Hvis du har lyst på en kreativ karriere, så er det viktig å ha de rette forbindelser. Du kan til og med kunsten i å forføre et hjerte, og i denne tiden har du mulighet til å finne kjærlighet og hjelp i din karrieremessige tilstand.

Jeg syns det er veldig spennende med stjernetegn. Hvertfall mitt eget. Jeg føler ofte at det jeg leser i horoskop (så lenge jeg holder meg til et sted, i mitt tilfelle http://www.start.no/) stemmer med realiteten. Kanskje ikke dirkete, men det gir meg ofte ledetråder på hvordan ting vil blir.


Kjennetegn med Skytten:

Skytten 23. november – 20. desember
Skytten er det niende stjernetegnet i dyrekretsen. Vi går inn i Skyttens tegn ca. 23. november. Er du født første eller siste dag i Skyttens tegn, må du sjekke ditt personlige horoskop om du er Skytte, - Skorpion eller eventuelt Steinbukk, fordi datoen for stjernetegnet Skytten varierer fra år til år med 1-2 dager. Dette gjelder alle stjernetegnene om du er født siste eller første dag i tegnet. Det stjernetegnet du er født under er det samme som soltegnet ditt.

Personer født i Skyttens tegn er de fødte filosofer og eventyrer. Det er viktig for dem å søke og finne mening i tilværelsen. De har en kunnskapstørst som ofte medfører at de er evighetsstudenter. Om de ikke studerer ved offentlige institusjoner så hengir de seg til studier på andre plan, enten i form av reiser i bevisstheten og ind liv, eller reiser i den fysiske verden.

Skytter har behov for frihet og trenger uavhengighet. De er rastløse av natur og trenger mye stimulans for å få svar på alle hvorfor spørsmålene sine i tilværelsen. De er opptatt av sannheten, og kan forteller sannheten uten tanke på konsekvenser. De blir fasinert av alt som er nytt og annerledes.
Skytten er rettferdige, tolerante og optimistiske. Men Skytten kan av og til si plumpe ting uten å skjønne at de tråkker i salaten. Dette gjør de ikke for å være ondskapsfulle for det finnes ikke en Skytte som er, men de skjønner ikke at de sårer andre mennesker. De er så opptatt med å dekke sine egne behov for frihet og uavhengighet at de enser ikke andres reaksjoner. For eksempel kan behovet for frihet få en Skytte til å forlate en tilstelning og erklære høylytt på vei ut, uten tanke for om vertskapet hører dem om hvor kjedelig de synes dette er. I etterkant skjønner de ikke hvorfor de aldri blir invitert til dem igjen.

Kjærlighet: Skytten har stort behov for frihet i nære forhold. Et kjærlighetsforhold som innebærer ansvar og tette bånd kan skremme en Skytte vekk hvis det blir tredd nedover halsen på dem. De trives best sammen med partnere som har like stor eventyrlyst, reiselyst og frihetsbehov som dem.

Yrke: Behovet for ekspansjon og frihet fører Skytten ofte ut i yrker som krever mange rolleskifter. Det er derfor ikke så rart at det finnes mange Skytter blant skuespillere. Andre yrker knyttet til reiser, alt fra bussjåfør til oppdagelsesreisende er noe for en Skytte. Eller jurist, språk, diplomati, politi, forlagsvirksomhet, filosofi og friluftsliv. Skytter skifter ofte yrker i løpet av et liv eller innehar to yrker samtidig.Der lærte du litt mer om meg, på godt og vondt!
 
Duty calls! Ut på tur, aldri sur!
 
<3 Maja Nicole

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig med en kommentar <3