tirsdag 26. april 2011

Out of sight, out of mind - meg og min DETOX kur!

Da var påsken over for denne gang. Vært en knall påske med masse fint vær, masse godt mat og godt drikke. For min del besto påskens første halvdel av et besøk i Hovin hos mamma og stefar. Det var veldig koselig det. Jeg fikk Prinsessekake <3 Det er min nye favoritt! Siste halvdel av påsken var jeg på hytta med pappa, stemor og søster med fam. Det var livvat det! Vi kosa oss med alt fra "Mesternes mester" (pappa hadde laget konkuranse), kosrtspill, brettspill, pølsegrinning på bål, påskeeggjakt, masse god mat og masse godt i glasset. Jeg har virkelig fråtset denne påsken.

Men nå er det BEINT SLUTT! Idag har jeg startet på en Detox kur! Nå skal jeg renses. Jeg bruker en detoxkur som heter Metho Draine. Den går over 20 dager. Man skal i utgangspunktet drikke 1,5 liter vann med en mix av diverse vitaminer, mineraler, antioksidanter osv oppi. Det kan holde for enkelte mennesker. Men jeg skal ta det litt lenger. Jeg skal MINST drikke 3 liter vann pr. dag. Jeg må også være nøye med kosthold for å få mest mulig utbytte av kuren. Jeg kan derfor ikke tilføre kroppen min "gifter" som koffein, tobakk, alkohol, sukker, salt, rødt kjøtt osv. Jeg levde i troen på at jeg kunne spise kylling, men desverre. Kun mager fisk, frukt og grønnsaker OG TRENING på meg i 20 dager!

Jeg gjør dette for å få mer energi. Også som en kick-start på trening. Dessuten gjør jeg dette for å få en bedre og sunnere livstil! Det kan aldri skade noen! Jeg bare håper jeg klarer meg i 5 dager, for etter 5 dager er man over den værste perioden.

Hittil idag har jeg drukket ca en liter.. Bare 2 igjen. Det går nok så bra så. Dagens frokost var Mango og Drue Smoothie. Ganske så godt!


<3 Maja Nicole

2 kommentarer:

  1. Det heter ikke prinsessekake :P

    Om tjue dager er det grilling hos meg!

    SvarSlett
  2. Den mamma lagde til meg, het det teeenk :P Haha. Da gleder jeg meg til grilling og øl, 16 mai ;)

    SvarSlett

Hyggelig med en kommentar <3