søndag 8. mai 2011

Nye erfaringer skader ingen!

HEEIIII BLOGGEEEEN!! Neida, er ikke helt der! Haha

Nå var det visst en stund siden jeg har vært innom her. Jeg har vært så opptatt den siste tiden. Jobb hver dag og i tillegg skal jeg være sosial. Da blire lite tid til blogging. Men, nå har jeg litt tid. Har foresten en ivrig leser som stadig etterlyser nye blogg-innlegg. Så her, min ivrige leser, her er et nytt innlegg! Tihi!

Jeg er på dag 13 av Detox-kuren min. Helt utrolig at jeg ikke har sprekki, men har klart å holde meg unna det jeg skal. Jeg er i overkant stolt av meg selv. Og tro meg - på en sånn kur trenger man virkelig selvdisiplin. Jeg ELSKER sjokolade osv, men det får vente. Jeg er heller ikke lei denne drikken min. Helt utrolig. Men begynner å kjenne at jeg snart er klar for å spise litt kjøtt og ost osv. igjen. Men, i morgen når jeg våkner er det heldigvis bare 6 hele dager igjen. HURRA! Jeg har vært ekstra heldig for jeg har jobbet hver eneste dag, og da er det mindre tid til å tenke på mat og godteri som man har lyst på. Jeg har også begynt å spise ting jeg aldri har spist før. Så denne kuren er det bare positive ting med. En kur med bare fordeler! Det liker vi. Jeg har til og med fått flere til å prøve samme kuren som jeg er på. Jeg ser på meg selv som en stor motivator! Haha. Nytt ord. (!?)

Vettu hva eller???? På torsdag var jeg hjemme fra jobb litt over halv ti, og da la jeg merke til en bilalarm som sto å gnåla. Tenkte ikke så mye over det da egentlig. Men da jeg skulle legge meg hørte jeg den idiotisk alarmen. Den lå jeg å hørte på til ti på tolv. Da var jeg DRIT LEI og rimelig trøtt.. Så da ringte jeg Politiet. Og det skal litt til før jeg gjør det altså. Men nok er nok! De fortalte meg at der var kommet flere henvendelser. De hadde prøvd å kontakte vedkommende, men fikk ikke kontakt. Så de måtte avvente før de kunne gjøre noe mer. KLOKKA 02.09 ga den jævla driten seg. ENDELIG! Så da kunne jeg sove. Og selvsagt våknet jeg grytidlig på fredags morgenen. Jaja, sove kan man gjøre når man blir gammel.

FREEEEDAG jobbet jeg midtvakt. Etter jobben fikk jeg besøk. Kjempe koselig med besøk i 10 minutter. Men det er hvertfall nevnt! Tæhæ. Neida. Jeg skulle reise så gjorde ikke så mye om ikke besøket ble lenger. Jeg skulle nemlig på en BluesBar i Porsgrunn. HAHA! Rimelig festlig sted. En erfaring rikere. Jeg er ikke så opptatt av Blues, men var ikke så ille, var bare veldig veldig høy lyd. Jeg var jo ikke der aleine da, var en gjeng. Den ene blidere enn den andre. Sånn det skal være det. Takk for DEEET!

LØØØØØØØØRDAG jobbet jeg dagvakt. Jeg skulle egentlig reist til Hovin, men det passet bedre en annen helg. Og jeg ville ikke sitte hjemme alene en lørdag kveld. Så en reddende engel kom å holdt meg med selskap. Og her var den ene mer erdu enn den andre. Jeg kan jo ikke nyte alkohol så... Sukk.. (Bare 6 dager igjen.) Det var veeeldig koselig besøk. Vi så på "Den helskrudde professoren" og "Lystløgneren". To artige filmer. Stikkord: Biff og Taco! Hahahaaha.. Intern humor er bra! Men, ofte et men, i allefall så ble vi en dæsj rastløse, og jeg ble gal av å tenke på all den gode maten jeg ikke kan spise, så vi tok en "liten" kjøretur. Haha.. Til Tønsberg. Hehe. Var en kjempe koselig tur, jeg gjør det gjerne igjen. Så lenge jeg har så bra selskap, kunne jeg gjort nesten hva som helst. Og TUSEN TAKK for at du gadd å være edru med meg! Ekke alle som gidder deeet nei.. HaaaLOOO! <3

SØØNDAG idag ja.. Idag lå jeg leeenge i sengen. Nesten helt til jeg skulle på jobb. Det var ganske behagelig. Tihi. Hatt en kjempe koselig dag på jobben. Jeg er klar for ny uke, og nye muligheter, men gleder meg til helg og FRI. Og ikke minst BLI FERDIG MED KUREN! Wohoo.. Men det skal sies, helgen er MYE lenger når man er edru, og det er en bra ting.

Gjesp! Snart klar for senga jeg! Litt trøtt etter noen dager med litt lite søvn. Så da skal jeg hoppe inn i drømmeland å drømme om en høy, mørkhåret og veldig kjekk prins som kommer å redder meg fra den slemme Edderkoppen i taket. Tæhææ <3

Ha en fin kveld og goood natt! (Å ha en fin natt på jobb)

<3 Maja Nicole

4 kommentarer:

 1. Haha du er gææærn :))) Så koslig du har hatt det i helgen da, har bare jobba jeg! Heldig som jeg er har jeg fri på mandag :) Som sagt så skal jeg spandere en pizza kveld på deg når du er ferdig på kuren så du ikke kan være sur på meg lenger! Det høres ut som du har planer om å drømme om meg i beskrivelsen din så ikke drøm for mye om meg i natt da 8)

  SvarSlett
 2. Ja jeg er kjempe gæærn :P Har hatt en super helg jeg, selv om jeg har jobbet :D Åååhhh... Pizza... *drømme seg bort* Huff, bare 6 hele dager igjen nå :D WOOHOOOO! Du dukket ikke drømmen, så var nok ikke deg :P Haha

  SvarSlett
 3. Du er jo kjempe flink som klarer det da :D Er ikke lenge igjen nå ^^, Keep it up !

  SvarSlett
 4. Takk Boye! Godt med litt støtte fra kollegaer :D

  SvarSlett

Hyggelig med en kommentar <3