onsdag 25. mai 2011

My 15 minutes of fame!

Hahaha. Jeg lo godt, det håper jeg du gjorde også.

En dag i begynnelsen av jaunar 2011 satt jeg å surra på nette. Jeg kjeda meg faktisk ganske masse. Så så jeg tilfeldigvis på TvNorge sin nettside at de trang deltagere til et program du ikke måtte kunne synge eller lage mat eller lignende, du måtte bare tørre å drite deg ut og by på deg selv - DING, det passer for meg. Jeg meldte meg på i ren spontanitet. Det gikk ikke lang tid før en koselig dame ringte å ville ha meg på audition i Oslo, i Tullinsgate. Jeg dro. Og der møtte jeg Carl.

På audition måtte jeg prøve meg på ekkle ting. Jeg fikk bind for øynene og måtte putte hendene oppe beholder med dyr og dritt. Samtidig var det masse lyder rundt meg, masse ekkelt å tråkke på og ting som føyk over føttene mine. Jeg ble bedt om å gjette hva som var oppi de beholderne, men jeg bare skreik og hoppa rundt. Sikkert veldig komisk å se på.

Tiden gikk. Så fikk jeg en telefon med spørsmål om jeg kunne reise en tur til Danmark i begynnelsen av februar. Og det kunne jeg, SÅ DA VAR JEG MED DA!! WEEEE... *Skrike og hoppe rundt*

Så kom en vakker vinterdag i februar, og turen gikk til Gardemoen for så videre til København. På bussen fra Oslo la jeg merke til ei jente som så ut som hun reiste aleine. Møtte henne flere ganger på toalettet på flyplassen også - og tenkte jeg meg det ikke, det var Hilde, som også skulle være med i TB. På gaten hørte jeg to som satt å snakket om at de skulle til Danmark på no tv greier - det var Stein og Mari. Jeg ga uttrykk for at jeg skulle det samme. Så kom det bare flere og flere med, og vips så var vi en gjeng på 12. HERLIG GJENG! Vi fant tonen med en gang, så flyturen gikk så fort.

Vi landet i København og tok tog til hotellet. Etter litt refreshing møttes vi og skravla. Men det ble ikke sent for gruppe 1, dvs MIN gruppe ble hentet på hotellet 5 eller 6 eller no. Sykt tidlig.

Så var det på med våtdrakt og gummistøvler. TAK ONE! Haha. Det var HELT JÆVELIG å ikke se en dritt. Man blir så paranoid når man står der, atte jeg hakke ord. GRUSOMT. Jeg følte når jeg sto der inne at den frykten og redselen, var værre enn noe jeg NOEN GANG har opplevd. Jeg ville forøverig ikke tatt på en kakkerlakk medlyset på heller. Haha. Ville du?

Jeg hoppet i hullet, og trivdes med det. For meg var opplevelsen nok i seg selv. Jeg traff herlige mennesker. Dett var en opplevelse i særklasse.

Jeg mener at man må finne på litt sprell når man er ung. Og dette kalles uskyldig morro spør du meg! Jeg liker ikke mørket, men det adrenalinkicket jeg fikk, det ELSKER jeg, så min neste opplevelse er strikkhopp. Jeg grugleder meg veldig!

Har du noen spørsmål om Total Blackout-opplevelsen min, spør gjerne i en kommentar!


Stolt av meg selv jeg *SMIIILE*

<3 Maja Nicole

2 kommentarer:

  1. Lise&#39;n ;)25 mai, 2011 22:15

    stolt av deg jeg også :D

    SvarSlett
  2. :-) moro for folk i alle aldre.. Må finne på noko.. Det kalles å leve Maja:-)

    SvarSlett

Hyggelig med en kommentar <3