torsdag 26. mai 2011

Min beste venn - mitt største savn!

Her har du vår historie:

Det var en vakker dag i august 2008 at jeg satt å surra på Nettby av alle ting. Plutselig fikk jeg en mld med spørsmål om jeg hadde vært på en fest i Veungsdalen eller noe, helgen før. Det hadde jeg faktisk ikke. Så jeg forsto det som at det var en dårlig replikk for å få kontakt! Haha. Vi begynte å snakke litt sammen, og hadde litt til felles. Jeg passet huset til pappa, og var samtidig syk. Denne dagen skulket han jobben sin for å chatte med meg. Og vi chatta i over 15 timer i strekk <3 Da vi gikk litt tom for ting å prate om spurte jeg bare tilfedigvis hvor han bodde. "Sandsværveien 202" var svaret! DET VAKKE MULIG!!! Jeg bodde som sagt i huset til pappa, adresse Sandsværveien 203. Vi satt på hver vår side av veien å chatta. Helt utrolig!

Dagen etter var jeg ute å kjørte, og det var tilfedigvis han også. Vi sendte noen sms og avtalte å møtes på Esso. Herregud, tipper vi begge var like nervøse. Det var et vel verdt møte. Det ble ikke med det møte, dagen etter der igjen kom han spankulerende over veien. Vi hadde KONGE kjmi fra dag 1.

Dagen, ukene og årene gikk. Det finnes ingen jeg har hatt det så gøy med som med han. Vi har hatt de råaste festene og kuleste turene. Vi har verdens beste humor. Og vi kan få morsommheter ut av ingenting. For eksempel kjøpte vi en boks med ferdig blandet glasur og kjørte "høyre, venstre" rundt halve Kongsberg. For ikke å snakke om de beste "Babb-datene" ever. Vi har gjort så utrolig masse gøy sammen. Og den interne humoren er virkelig på plass! "Oss på gølvet, vettu!" Haha

Vi har hatt våre "up's and down's" vi, som alle. Du har vært hjernedød, og jeg har vært naiv. Men sånn er livet. De sterkeste båndene ryker ikke av sånne filleting. Jeg er så glad for alt du har lært meg og alt vi har opplevd sammen. For ikke å snakke om alle gangen du har vært der for meg, tørket mine tårer og holdt håret mitt oppe. Tusen takk for alle gode råd!

Roy, du er min beste venn, og det har du bare å innfinne deg med! Du får ikke lov å slutte! Haha. Du kommer alltid til å være i mitt hjerte, selv når du er langt unna og jeg ikke ser deg. Jeg er ufattelig glad i deg!!!! Jeg savner deg noe voldsomt nå! Du har vært lenge borte. Jeg gleder meg så sjukt til å se deg igjen, og finne på enda flere sprell. Jeg gleder emg også til å besøke deg i ditt delvis nye hjem!

Evig glad i deg Roy Andrè Lie <3


True Friends are Never apart, maybe in distance, but not in heart! <3

Forever Friends, Friends Forever <3

<3 Maja Nicole

2 kommentarer:

  1. Roy er en herlig venn :)

    SvarSlett
  2. Ble skikkelig glad av å lese dette :)
    Ikke vanskelig å skjønne at dette er to mennesker som virkelig setter pris på vennskapet!

    SvarSlett

Hyggelig med en kommentar <3