søndag 20. mars 2011

Going blond!

.... Neida. Har ikke blitt blond, men få masse masse lyse striper. Det var så innmari godt å endelig få farget ettervekst, stripet og klipt. En stoor takk til den beste frisøren, Lise <3

Før, under og etter!

Tja, har jeg noe nytt å komme med da tro? Jeg har bedrevet litt shopping den siste tiden da. Det har vært så deilig for jeg føler VIRKELIG at det er fortjent! Jeg jobber stort sett hver dag, og når man gjør det er det lov å unne seg litt nytt! Jeg har ny mobil!! Weee.. SONY ERICSSON XPERIA X8. En voldsomt krevende mobil, hvis man ikke har hatt en sånn før! Haha. Men jeg er fornøyd jeg!
Jeg har fått dilla på et klesmerke som heter MANGO. Jeg har kjøpt en bukse, men frister veldig å kjøpe masse mer. Kjøpt TO PAR nnye sko. Et par beige sko fra BIANCO, og et par sorte skinn-pumps. Veldig stilige både til bukse, tights og skjørt/kjole. Jeg og Gro var på shopping på Gulskogensenteret, og der var det skikkelig kaldt, så mått ha en jakke, så jeg kjøpte rett og slett en dress-jakke. Haha! Hvorfor ikke? Ny stil er på vei inn. Fant også et veldig fint smykke på GINA TRICOT.
Ikke no med det. Jeg hadde noen heftige dager denne uken. Kveldsvakt til 2230 på onsdag. Dagvakt 0745 i Sandvika på torsdag, noen timer fri, også på nattevakt 2145 - 0745. VÅKEN nattevakt liksom. Men mellom dagvakten og nattevakten måtte jeg finne på noe, så jeg fant ut at jeg skulle bruke et gavekort jeg hadde. Det var et gavekort på et spa. Jeg valgte noe som het TUI NA! Det hørtes spennende, ikkesant? Haha.. Jada såå, neida sååå... DET var den VONDESTE massasjen jeg NOEN GANG har fått. Jeg måtte be denne spetakkel-dama om å slutte, for det gjorde så vondt. Så fikk jeg en katalog, og leste om denne Tui Na. Det står: " Tui Na er en terapautisk & dyp vevmanipulering. Hjelper blod og lymfesirkulasjonen, konsentrasjon og energiutløsende punkter, akutrykkpunkter, bryter ned & eliminerer arrvev."  Kjære gud liksom. DRIT VONDT og aldri igjen! Haha

Ellers da? Hva er nytt???

*Smil til livet, og livet smiler til deg*

<3 Maja Nicole

2 kommentarer:

  1. Haha, vel neste gang så leser du om massasjen før du bestiller :P
    Vi må snart på shopping igjen :D La oss pønske ut en ny destinasjon!

    SvarSlett
  2. Er vel ikke rart jeg holdte på å dø ;) Haha. Godt var det hvertfall ikke :P Japp, jeg er klar jeg :D Hva med Tønsberg ellerno? ;)

    SvarSlett

Hyggelig med en kommentar <3