torsdag 1. desember 2011

1 Desember 2011...

.. og det har vært opp mot 10 grader, sol, regn og masse vind. Hmm.. Vinter sa du?? Det sies faktisk at på samme tid i fjor og i år er det over 30 grader forskjell.. Det er MYE! Men det været får man ikke gjort noen verdens ting med, så nok om det!

Jeg er veldig opprørt med tanke på voldtektsfosøk utenfor der jeg trener! Syns det er grusomt. Hva skjedde med lille trygge Kongsberg?? Jeg syns det er så feil at jeg må gå rundt med ransalarm og fortsatt ikke føle meg trygg! Ikke engang når jeg skal trene. Sikkert like utrygg på butikken for alt jeg vet! Jeg syns det er så feil at vi i vår engen by, i vårt eget land blir utsatt for sånn driiit av folk som Norge har vært greie nok til å ta inn. De burde se til hælvette å være mer takknemlig! Faen asså! Blir provosert! Jeg VIL IKKE gå rundt å være redd for meg selv eller for vennene mine!!

Men hva kan en liten sjel gjøre, utenom å ytre sine meninger på sin egen blogg!? Det er lite å få gjort! Men jeg vil oppfordre alle jenter til å gå til anskaffelse av en ransalarm, eller ha en liten hårspray i veska! Og oppfordrer alle gutter til å se seg godt rundt og pass på jenter. Selv om det ikke er noen du kjenner!

Vi må holde sammen! Uten tvil!

~ United we stand! Divided we fall ~

God natt alle sammen!

<3 Maja Nicole

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig med en kommentar <3